papa joe-carpe diemNastupom rock benda Carpe Diem iz Sanskog Mosta večeras se u poznatom prijedorskom restoranu Papa Joe nastavlja obilježavanje 16 godina postojanja i rada.

Nakon sinoćnje odlične svirke prijedorskog benda Bocho And The Bachelors (Boćo i neženje), u prepoznatljivom ambijentu ljetne bašte ovog ugostiteljskog objekta očekuju vas žestoki ritmovi benda koji često nastupa u našem gradu.

U ovim vrelim ljetnim danima pravo mjesto za Vaš večernji izlazak, osvježenje uz kvalitetnu hranu i bogat izbor pića te odličnu muziku, svakako je restoran Papa Joe i njegova ljetna bašta.

Papa Joe je restoran internacionalne kuhinje u Prijedoru i kao takav postoji od juna 1999. Sam objekat postoji od 1905. godine i u njemu tradicija ugostiteljstva datira iz vremena Kraljevine Jugoslavije. Nalazi se u glavnoj ulici na završetku pješačke zone u jednom od najstarijih i najznačajnijih prijedorskih zdanja. Enterijer restorana je kombinacija starobaroknog i modernističkog stila. Restoran Papa Joe je odlikovan sa 4 zvjezdice od strane Ministarstva za ugostiteljstvo i turizam.

Dobro došli u restoran Papa Joe i njegovu ljetnu baštu!