Izborna skupština Organizacije žena Potkozarskog narodnog pokreta Prijedor održana je sinoć u našem gradu.

Za predsjednicu je izabrana Maja Kunić.

Izbornoj skupštini prisustvovalo je preko 70 delegatkinja, a jednoglasnom odlukom povjerenje da predstavlja Organizaciju žena PNP-a Prijedor u naredne četiri godine dobila je Kunićeva.

U svom govoru nakon izbora ona se zahvalila na ukazanom povjerenju i ukratko predstavila plan budućeg rada Organizacije žena PNP-a Prijedor.

-U narednom periodu ćemo raditi na sveobuhvatnom uključivanja žena u sve društvene i političke procese u gradu Prijedoru. Polje djelovanja je široko, i shodno profesionalnim i stručnim kompetencijama žena koje će činiti ovu Organizaciju nastojati ćemo uticati na snažnije učešće žena kako u političkom aktivizmu, tako i u svim drugim aspektima života i rada – istakla je Kunićeva.

Predsjednik Potkozarskog narodnog pokreta Dalibor Grabež izrazio je zadovoljstvo uspješno završenom Izbornom skupštinom Organizacije žena.

-U proteklom periodu žene su aktivno učestvovale u radu PNP-a dajući svoj puni doprinos osnivanju, rastu i razvoju, kao i u brojnim realizovanim aktivnostima u proteklom periodu. Da je program naše stranke usmjeren na razvoj, i unapređenje svih segmenata života i rada naših građana kao i snažnijem učešću žena u procesima odlučivanja i političkog djelovanja govori činjenica da se na listi PNP-a za Narodnu Skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici 1 za ovogodišnje Opšte izbore, nalazi ukupno šest žena – istakao je Grabež.

Priredio – www.prijedordanas.com
Foto – PNP Prijedor