Tijelo Damira Ćordić (32) za kojim se tragalo danima, pronađeno je jutros pored željezničke pruge u prijedorskom naselju Raškovac.

Iz Policijske uprave Prijedor, saopštili su da im je jutros oko 8:40, prijavljeno je da je u neposrednoj blizini željezničke pruge Prijedor-Novi Grad, pronađeno beživotno tijelo muškarca.

-Uviđaj na licu mjesta izvršio je okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor i policijski službenici Policijske uprave Prijedor a u prisustvu doktora JZU Dom zdravlja Prijedor. Uviđajem je utvrđeno da se radi o licu inicijala D.Ć. (1987) iz Prijedora a čiji nestanak je Policijskoj upravi Prijedor, prijavljen dana 29. marta – saopštili su iz Policijske uprave.

Dodaju da je postupajući tužilac naložio obdukciju pronađenog beživotnog tijela, a koja će biti obavljena sutra u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci.

Za Ćordićem je porodica tragala od nedjelje 24. marta. On je tada i viđen posljednji put oko 23 časa uveče kada je bio u posjeti kod rodbine.

EuroBlic-srpskainfo.com

Vezane vijesti:

PRIJEDOR: PORED ŽELJEZNIČKE PRUGE PRONAĐENO TIJELO – FOTO