fall winter fashion night-plakatKao što su već navikli brojni Prijedorčani, krajem godine su već postale tradicionalne modne revije koje organizuje Jelena Govedarica, vlasnica modne agencije „Models by Jelena Govedarica“ iz Prijedora.

Sutra uveče, 1. novembra ove godine, u Pozorištu Prijedor od 20 časova biće održana njena jubilarna, 30. revija pod nazivom „Fall/Winter Fashion Night“.

„Svi su već navikli da su naše revije pravi performansi a tako će biti i ovaj put. Svaki od mojih performansa je svojevrsna životna priča i zapravo je negdje moj rukopis kojim ukazujem ljudima na bitne stvari u životu koje se tiču međuljudskih odnosa. Priča će se odvijati oko deke i unuke a lajt motiv sam izvukla iz knjige Mali princ.“, rekla je Govedarica i uputila poziv sugrađanima svih uzrasta da dođu i pogledaju reviju.

„Zapravo, prepričali smo jednu realnu životnu situaciju gdje se svi negdje ili nekoga tražimo, a zapravo svi imamo ulogu koju smo predodređeni da odigramo sa svojom odgovornošću i to je zapravo ono što nikada ne smijemo da zaboravimo. Uloženo vrijeme u nešto to nešto i čini dragocjenim“, ukratko je parafrazirala Jelena lajt motiv iz pomenute knjige .

Kolekcije jesen/zima izlagaće sljedeći brendovi: Legend World Wide, Butik „Scorpion“, Dječiji butik „Fashuin Kids“,dok će Frizerski studio „ZOX“ predstaviti „Performans Delirijum“.

Na reviji će biti promovisan zavšeni projekat Info line SKUD „Dr Mladen Stojanović“/NG „Afrodita“ a tu je i prezentacija projekta „Zaplešimo zajedno“ koji organizuje Mreža mladih „Kulturni akvarel“ pod pokroviteljstvom Fondacije ArcelorMittal Prijedor.

Kroz cijeli performans publiku će voditi prijedorski glumac Radenko Bilbija i Jelena Govedarica, top model a ujedno i organizator „Fall/Winter Fashion Night“.

Voditelj programa je Mirjana Stegić.

Govedarica je na kraju istakla da je naročito ponosna jer je u pitanju njen jubilej, 30. modna revija i da je prezadovoljna što će specijalni gost biti dizajnerka Ksenija Stanarević koja će predstaviti „Vera Fashion“ i unikatne „Vjenčanice Vera“.

U revijalnom dijelu programa nastupiće Plesni studio „Top Dance“