dns rakelici„Demokratski narodni savez živi sa svojim građanima, čvrsto opredjeljen da gradi i vodi Republiku Srpsku. Zato nam treba vaša podrška, da imamo dovoljan broj poslanika, kako bi formirali Vladu i kako bi donosili odluke koje bi bile povoljne za razvoj Prijedora i ostalih lokalnih zajednica u RS“, rekao je u utorak uveče u mjestu Rakelići kod Prijedora predsjednik DNS-a i nosilac liste kandidata za NS RS, Izborna jedinica 301, Marko Pavić.

Govoreći o planovima DNS-a, Pavić je poručio da DNS prvenstvo daje jačanju ekonomije, rješavanju gorućeg problema u RS, nezaposlenosti, bobri protiv kriminala i korupcije, i rješavanju socijalnih pitanja.

„Proteklo vrijeme je pokazalo da DNS, sa svojim kadrovima ima vidne rezultate kada su u pitanju ove oblasti, na nama je da tako nastavimo. U prilog tome govori i podatak da imamo porovjeren kadrove, da nas nema u aferma, u žutoj štampi, da imamo najbolje ministre, direktore koji su na čelu preduzeća, načelnike opština koji su iz redova DNS-a“, izjavio je Pavić i napomenuo da, vjerujući u platfpormu DNS-a, ne sumnja u izborne rezultate 12. oktobra jer stranka ima djela iza sebe.

„Koliko nam je važan ekonomski napredak toliko nam je bitna i politička stabilnost“, poruka je Pavića sa tribine u Rakelićima gdje je pozvao mještane ovoga kraja da u nedjelju ispune građansku dužnost i svoj glas daju onima koji imaju rezultate iza sebe.

Mirko Sovilj, nosilac liste za PS BiH, rekao je u Rakelićima da je Srpska stvorena voljom građana i ovjerena Dejtonskim mirovnim sporazumom i da ima propisane nadležnosti. Veći dio njih, rekao je Sovilj, su prenesene na nivo BiH, što u budućnosti ne smijemo dozvoliti.

„Želimo demokratizaciju odnosa u pozitivnom smjeru, u smjeru stvaranja konfederalnih odnosa što će obezbjediti uslove za brži i sigurniji razvoj RS“, stava je Sovilj.

Na predizbornom skupu u Rakelićima govorili su i kandidati DNS-a za NS RS: Mirjana Ostojić, Svjetlana Sredić i Olivera Brdar-Mirković.

DNS Prijedor

Plaćeno političko oglašavanje