Nikola Mihailović, član Stonoteniskog kluba Banjaluka, i Marija Gnjatić (STK Prijedor) pobjednici su takmičenja u seniorskoj konkurenciji na tradicionalnom, sedmom po redu, Memorijalnom stonoteniskom turniru „Dragan Milinković“, održanom u Banjaluci.

Iza Nikole su ostali njegov brat Luka Mihailović (Banjalauka) i Siniša Marčetić (Borac, Banjaluka), dok je kod seniorki drugoplasirana bila Sara Dragišić (OSTK Spin, Banjaluka), a trećeplasirana Dragana Rašula iz Prijedora.

Među studentima-rekreativcima najuspešniji je bio Draško Pejić, ispred Nemanje Tomaša i Dejana Mijatovića.

Turnir, koji nosi epitet nezvaničnog otvorenog prvensta Grada Banjaluka, u ime Ministarstva porodice, omladine i sporta Vlade Republike Srpske, otvorio je Dragan Vuković.

Učesnike i posjetioce je ispred organizatora, Banjaluka Koledža (BLC), pozdravio profesor dr Mladen Mirosavljević, a u ime porodice Milinković otac prerano tragično preminulog studenta i sportiste Dragana.

U borbe za poene sve su pozvali Igor Mihailović, ispred Sportskog stonoteniskog saveza Banjaluke, i Danilo Novaković, tehnički organizator turnira koji je u sportskoj dvorani „Obilićevo“ u glavnom gradu Srpske, preko 100 takmičara.

Tekst – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – STK Prijedor