Prijem 4 radnika – „METALNA INDUSTRIJA“ D.O.O. Prijedor

Oblast: Elektrotehnika, mašinstvo, Zanatske usluge
Rad na: Neodređeno vrijeme
Regija: Prijedor
Broj izvršilaca: 4

OPIS RADNOG MJESTA
1. Mašinski tehničar, SSS,………………………………………………………………..1 izvršilac, za obavljanje poslova i radnih zadataka tehnologa.
2. Diplomirani inženjer mašinstva, smjer proizvodni, VSS……………………1 izvršilac, za obavljanje složenijih poslova i radnih zadataka tehnologa.
3. Dilomirani inženjer mašinstva, smjer proizvodni, VSS…………………….1 izvršilac, za obavljanje poslova i radnih zadataka rukovodioca službe tehničko-tehnološke pripreme.
4. Metalofarbar ili auto lakirer, KV………………………………………………….1 izvršilac, za obavljanje poslova i radnik zadataka metalofarbara.

OPŠTI I POSEBNI USLOVI ZA PRIJEM U RADNI ODNOS
Kandidati se primaju na određeno vrijeme, uz mogućnost produženja i eventualnog zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vrijeme, ukoliko kandidati postignu zadovoljavajuće rezultate rada i pokažu potrebna znanja i sposobnosti.

Kandidati su dužni da ispunjavaju opšte uslove propisane Zakonom o radu i Pravilnikom o radu poslodavca, neophodne za zasnivanje radnog odnosa.

Posebni uslovi koji se traže od kandidata za radna mjesta pod rednim brojem 1. i 2. su radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima najmanje godinu dana, a za radno mjesto pod rednim brojem 3. najmanje dvije (2) godine, te (za sva radna mjesta) dobro poznavanje tehničkih crteža i rada u programima SolidWorks i AutoCAD. Pored navedenih posebnih uslova, poželjno je znanje stranog jezika (engleskog ili njemačkog). Za radno mjesto pod rednim brojem 4. poželjno je radno iskustvo na poslovima farbanja.

Dokaz o ispunjavaju opštih i posebnih uslova, kandidati su dužni staviti na uvid prilikom obavljanja intervjua kod poslodavca.

Konačnu odluku o prijemu (izboru) kandidata, a na osnovu obavljenog intervjua i dokaza o osposobljenosti za traženo radno mjesto, donijeće generalni direktor Društva.

Oglas ostaje otvoren do popune radnih mjesta.

Svi zainteresovani mogu se javiti na sljedeće brojeve telefona nakon čega ćemo dati detaljnije informacije: 052/ 232-551 i 052/ 232-511.

„METALNA INDUSTRIJA“ D.O.O.
RUDNIČKA BB
Prijedor

Zavod za zapošljavanje RS