sportdc-prijateljska-rudar-prijedor-gfs-prijedorNa igralištu u Donjim Orlovcima odigrana je zanimljiva utakmica između Rudar-Prijedora i selekcije Gradskog Fudbalskog saveza Prijedor u konkurenciji dečaka rođenih 2001. godine, a pobedili su „rudari“ rezultatom 3:0 (1:0).

Pogotke za Rudar-Prijedor postigli su Danilo Marmat, Nikola Ćorić i Ognjen Radaković.

Ekipu reprezentacije GFS Prijedor sačinjavali su dečaci iz Radnika Urije, Bratstva iz Kozarca, Gomjenice, Kozare iz Donjih Orlovaca, OFK Brda iz Hambarina i Svodne.

Susret je odigran po lošem i hladnom vremenu, uz konsultacije trenera dva tima, a nakon susreta selektor reprezentacije GFS Prijedor Draženko Vujičić je istakao:

-Ovo je nastavak naših reprezentativnih akcija u sklopu sklapanja reprezentacija svih omladinskih uzrasta. Objektivno, ekipa Rudar-Prijedora je jača i uigranija, ima ligaška takmičenja, mi tek treba da napredujemo. Odigrana je korektna utakmica bez straha, naši reprezentativci su pokazali veliku želju i volju, zalaganje na terenu i to da znaju da igraju fudbal protiv renomiranog rivala.

Utakmicu u Donjim Orlovcima sudili su Milomir Novaković, Goran Denjak i Bojan Čulić.

Sportdc.net

rudar-prijedor-kadeti-selekcija-gfs-prijedor-1 rudar-prijedor-kadeti-selekcija-gfs-prijedor-2 rudar-prijedor-kadeti-selekcija-gfs-prijedor-3