dns-tribina-orlovaca-2-Zakupljeno predizborno oglašavanje-

Na predizbornom skupu Demokratskog narodnog saveza koji je večeras održan u prijedorskom prigradskom naselju Orlovača kandidat za gradonačelnika ove stranke Milenko Đaković izjavio je da DNS “sigurno gazi u predizbornoj kampanji”.

“Zadovoljni smo tokom kampanje, DNS izlazi pred građane i polaže račune za ono što je u proteklom mandatu urađeno u gradu, a dalje se dogovaramo šta ćemo raditi jer se mi o tome stalno dogovaramo sa svojim narodom”, izjavio je Đaković.

On je istakao da je Orlovača velika mjesna zajednica, gdje je gradska vlast podržala brojne infrastrukturne projekte.

dns-tribina-orlovaca-1“Ovdje je urađena ambulanta porodične medicine, društveni dom, a ova mjesna zajednica rješava i problem vodosnabdijevanja i odvoda otpadnih voda tako da je infrastrukturno riješena, a ono što je ostalo uradićemo u narednom periodu”, rekao je Đaković.

Kandidat DNS-a za odbornika u Skupštini grada Ranko Jakovljević izjavio je da će se, ukoliko bude izabran za odbornika, zalagati za dalje rješavanje problema infrastrukture, prvenstveno napajanja električnom energijom.

“Orlovača je dobro izgrađena zahvaljujući DNS-u i projektima koje namjeravamo realizovati u naredne četiri godine uredićemo potpuno ovu našu mjesnu zajednicu”, rekao je Jakovljević.

Na tribini se obratila i kandidat za odbornika Sanja Munjiza, koja je istakla da će se zalagati za unapređenje vaspitno-obrazovnog procesa i izgradnju novih i adaptaciju postojećih školskih objekata da bi se djeci omogućio bolji i sigurniji boravak u školi.

Na tribini su se obratili i kandidati za odbornike Drenka Bašić i Želimir Kos, kao i kandidat za odbornika iz reda nacionalnih manjina Alenka Uduč, te nosilac odborničke liste Duško Ivić.

Mještani Orlovače mogli su da vide i filmski vremeplov o rezultatima rada DNS-a u Prijedoru.

DNS Prijedor

dns-tribina-orlovaca-3 dns-tribina-orlovaca-4 dns-tribina-orlovaca-5 dns-tribina-orlovaca-6 dns-tribina-orlovaca-7 dns-tribina-orlovaca-8 dns-tribina-orlovaca-9 dns-tribina-orlovaca-10 dns-tribina-orlovaca-11 dns-tribina-orlovaca-12 dns-tribina-orlovaca-13 dns-tribina-orlovaca-14