dns-tribina-brezicani-1-Zakupljeno predizborno oglašavanje-

Kandidat DNS-a za odbornika u Skupštini grada Prijedor Olivera Brdar-Mirković rekla je večeras da će se zalagati da u Brezičanima bude otvoren dječiji vrtić, te ostvarene potrebe mladih i poboljšani uslovi života na selu.

“Boriću se za bolje uslove obrazovanja, za sanaciju školskih objekata, otvaranje dječijeg vrtića u Brezičanima i izgradnju igrališta i sportskih terena”, rekla je Mirkovićeva novinarima u Brezičanima.

Ona je dodala da DNS predstavlja političku opciju koja se odgovorno odnosi prema lokalnoj zajednici i da zbog toga Brezičani i okolna mjesta tradicionalno podržavaju ovu stranku.

Kandidat DNS-a za odbornika u Skupštini grada Prijedora Goran Predojević rekao je da će se zalagati za ravnomjeran razvoj svih dijelova grada, kako urbanih, tako i ruralnih.

dns-tribina-brezicani-2“Zalagaću se da Skupština grada i dalje bude mjesto gdje nema politikantstva, mjesto gdje se raspravlja o pitanjima od interesa za naše građane”, rekao je Predojević, koji je i šef Kluba odbornika DNS-a u odlazećem sazivu.

Kandidat DNS-a za gradonačelnika Prijedora Milenko Đaković naglasio je da su u Brezičanima rekonstruisani Dom i ambulanta porodične medicine.

“Planirali smo da postavimo dio rasvjete. Izgradili smo mnogo asfaltnih puteva, a preostale ćemo da završimo u narednom periodu”, obećao je Đaković.

Prisutnima su se još obratili kandidati DNS-a za SKupštinu grada Prijedora Goran Banović, Jelena Trivan i Milada Stupar.

DNS Prijedor

dns-tribina-brezicani-3 dns-tribina-brezicani-4 dns-tribina-brezicani-5 dns-tribina-brezicani-6 dns-tribina-brezicani-7 dns-tribina-brezicani-8 dns-tribina-brezicani-9 dns-tribina-brezicani-10 dns-tribina-brezicani-11 dns-tribina-brezicani-12