ilustracija-napad-na-sudijuPrvenstveni susret drugog kola Četvrte lige PFS Prijedor u Kozaruši, između fudbalera domaće OFK Mrakovice i FK Omladinca iz Draksenića, imao je neslavan epilog, jer je prekinut u 45.minuti pri rezultatu 0:0.

Kako je u svom izvještaju naveo delegat Dejan Zdjelar iz Omarske, sudija Nemanja Petrović iz Trnopolja je prekinuo utakmicu nakon što ga je gostujući igrač Nebojša Konjević udario šakom u predjelu lijeve strane stomaka.

Zanimljivo je da je prije Konjevićovog udaranja sudije, u 22.minuti „pocrvenio“ Danijel Marin (vrijeđanje, upotreba psovki i pokušaj fizičkog obračuna sa sudijom utakmice) a u 45.minuti i Nemanja Trivić (vrijeđanje sudije utakmice uz upotrebu pogrdnih riječi i psovki), obojica iz gostujuće ekipe.

Osim toga, isključeni prvotimci Omladinca odbili su da po završetku meča napišu izjave o isključenjima.

Prije prekida treba pomenuti detalj iz 23.minute kada je golman ekipe iz Draksenića Svetko Ćibić odbranio penal koji je izveo Nemanja Marinović.

Osim toga gosti su na startu utakmice pogodili prečku a domaći nešto kasnije stativu.

Nezvanično saznajemo da je Nebojša Konjević i sam fudbalski sudija pa tim više čudi njegova reakcija i napad na kolegu Petrovića.

Kakav je epilog ovog susreta odlučiće nadležni organi koji vode takmičenje u Četvrtoj ligi.

Tekst – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – ilustracija