omarska-rudar prijedor-prijateljska (1)Fudbaleri Rudar-Prijedora savladali su u prijateljskoj utakmici ekipu Omarske rezultatom 3:0 (2:0).

Bila je ovo prva utakmica u okviru priprema za takmičenje u Prvoj ligi RS.

Domaća Omarska, drugoligaš RS, tek nedavno je počela sa pripremama a na treninzima su mlađi igrači.

Prijedorčane je u vođstvo doveo Bojan Burazor u 11.minuti udarcem sa 20-ak metara pogodivši donji desni ugao golmana Inđića koji je branio za domaće iako je na priprema „rudara sa Sane“.

Četiri minute kasnije Aleksandar Vojnović je nakon kornera ostao „zaboravljen“ u kaznenom prostoru Omarske što je iskoristio da preciznim udarcem postavi, ispostaviće se kasnije, konačan rezultat prvog dijela igre.

omarska-rudar prijedor-prijateljska (2)Trener Rudar-Prijedora Zlatko Jelisavac je u nastavku od prve minute uveo devet novih igrača, uglavnom onih mlađih i fudbalera koji se nalaze na „probi“.

Najbolju priliku za domaće propustio je Višić koji je nakon kornera Darka Zdjelara u skoku bio viši od golmana Petrovića ali je njegov udarac glavom otišao tik pored lijeve stative.

Konačan rezultat Omarska: Rudar-Prijedor 0:3 postavio je mladi Paunović u 80.minuti nakon dobro istrčanog kontranapada kada je bez problema savladao Inđića.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

omarska-rudar prijedor-prijateljska (3) omarska-rudar prijedor-prijateljska (4)