jelena govedarica (1)Po prijedlozima mnogih modnih stručnjaka među 100 najljepših Evropljanki iz raznih zemalja, Italijankama koje drže primat, Poljakinjama, Šveđankama, Španjolkama i Holanđankama, našlo se i nekoliko djevojaka iz BiH, a među njima i Prijedorčanka Jelena Govedarica.

-Hvala svima iz moje zemlje koji su me predložili za ovo priznanje, laska mi nakon toliko godina predanog i napornog rada – priča naša sugrađanka.

Veliki broj saradnika ove poznate manekenke rekao je sljedeće: A ko bi to mogao biti iz Bosne nego Jelena, koja ima i unutrašnju i spoljašnju ljepotu. Sigurno da je jedna skladno građena žena sa upečatljivom ljepotom, prokomentarisali su građani BiH…..

-Miss Balkana veliki je projekat i po odluci organizatora biću dio priče za sve zemlje. Završili smo BiH i dobili pobjednice Magdalenu Luburu – Sarajevo; Jovanu Ćivericu –Prijedor; Tamaru Kečan – Prijedor; koje su dostojne predstavnice BiH na ovom prestižnom takmičenju – rekla je Govedarica.

Takmičenje se održalo na Kopaoniku u Hotelu MujenLux i medijski je odlično propraćeno. Veliki broj modnih kuća i sponzora priključio se projektu i darovao pobjednice i učesnice. Mnoga eminentna imena sporta, estrade, mode, medija bili su članovi žirija.

jelena govedarica (4)-Nastavljamo dalje sa Crnom Gorom – rekla je Jelena i istakla da je ponosna na Jovanu i Tamaru koje su kompletne missice i dokaz da rad na ličnosti urodi plodom.

-Pred nama je veliki Fashion Show na trgu u sklopu Kulturnog ljeta grada Prijedora 2016 kao i performans o gradu Prijedoru zatim “Ljeto na Sani”, ljeto je za nas radno kao i uvijek – istakla je Govedarica.

Ona je dodala da 25.juna putuje za Dubrovnik na divan modni događaj Glam Fashion Show koji će biti na plaži Banje Beach u 21h a ovaj put biće u ulozi lica brenda Vera fashion čije je i oficijelno lice.

-Događaj organizuje Marko Kriste iz Dubrovnika kome uzvraćamo gostovanje jer je on bio na Spring Fashion Show ovog proljeća, biće to sjajno druženje i poslovni poduhvat – kazala je Govedarica.

www.prijedordanas.com

jelena govedarica (2) jelena govedarica (3)