milos janjanin-borba majNajmlađi od trojice braće boksera iz Prijedora, Miloš Janjanin, ovoga vikenda će boksovati za titulu Interkontinentalnog šampiona – WBU verzija u kategoriji do 62 kg.

-Spreman dočekujem meč sa domaćim bokserom mađarskog porijekla Atilom Kajabašijem (Attila Kayabasi). Iako je predviđeno da borba traje 10 rundi po tri minuta nadam se da ću sve riješiti mnogo ranije i u svoj grad donijeti još jednu internacionalnu titulu – kaže mladi Prijedorčanin koji se zahvalio menadžeru Mirku Skoki preko kojeg je meč i dogovoren.

Borba se održava u subotu, 21.maja u Eissporthalle u gradu Dorsten (Njemačka) a sa Milošem putuje i trener Gordan Zorić, “alfa i omega” Fight Cluba “Winner” Prijedor.

-Miloš je dobro radio u posljednje vrijeme i maksimalno koncentrisan dočekuje ovaj meč koji mu može “otvoriti” mnoga vrata za dalje. Biće to borba dva neporažena protivnika u profi mečevima jer naš bokser ima 5 pobjeda u isto toliko mečeva (4 KOs) dok je njegov protivnik sa skorom od 4 pobjede (3KOs) i bez poraza – kaže Zorić.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

milos janjanin vece boksa-braca janjanin (2) vece boksa-braca janjanin (4)