donacija dresovi-bajic (1)Fudbaler Dalibor Bajić, koji je nekada branio boje Rudar-Prijedora, a sada igra u Austriji, napravio je potez za svaku pohvalu.

Naime, donirao je komplete dresova Omladinskom pogonu „rudara sa Sane“, kadetskoj i juniorskoj ekipi premijerligaša BiH, te nižerazrednim klubovima Slogi iz Rakelića, Brzom (Busnovi), Rasavcima i ekipi Svodne.

-Ponikao sam u Rudar-Prijedoru i klub zaslužuje svu pomoć. Učinio sam to za sada na ovaj način, a pokušaću i uspostavljanjem saradnje sa austrijskim klubovima, uz mogućnost da igrači sa prijedorske regije pokušaju da naprave karijeru tamo i na „Zapadu“ – naglasio je Bajić.

U prisustvu sportskog direktora Prijedorčana, dresovi su uručeni trenerima pomenutih starosnih kategorija, Zoranu Bujiću i Srđanu Marjanoviću i predstavnicima tri od pomenuta četiri fudbalska kolektiva, dok će komplet biti naknadno dodijeljen Svodni, gdje bi Rudar-Prijedor, najvjerovatnije odigrao i prijateljski susret.

Tekst i foto – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

donacija dresovi-bajic (2) donacija dresovi-bajic (3) donacija dresovi-bajic (4) donacija dresovi-bajic (5) donacija dresovi-bajic (6) donacija dresovi-bajic (7)