vesti-kukicČitaoci “Vesti” očigledno imaju dovoljno snage i veliko srce da izdrže brojne tuđe nedaće. Da nije tako ne bi ni stizali novi prilozi naših plemenitih zemljaka.

I ovih dana po broju pristiglih priloga prednjače naši čitaoci iz Australije, koji su samo prošle godine uputili 100.000 dolara za ljude u nevolji, posredstvom Humanitarnog mosta našeg lista, ne birajući ih ni po imenu ni po prezimenu.

Tako su dve anonimne prijateljice iz Kanbere uputile 100 dolara 15-godišnjem Mihajlu Kukiću iz Prijedora, našem štićeniku koji je još kao beba imao jednu, a sa tri godine i drugu transplantaciju kostne srži i jetre, a pri tome već nekoliko godina čeka na transplantaciju rožnjače koja mu je, takođe, neophodna.

vesti-pomocSiromašnoj porodici Fahira Nukića iz Gornjeg Mojstira kod Tutina poslao je dar od 100 dolara Mirko Skopljak sa familijom iz Kasule, predgrađa Sidneja, uz poruku: “Želim vam puno sreće u budućnosti.

“Anonimni donator iz Liverpula uputio je 200 dolara na dve adrese: 100 dolara porodici Nukić, a drugih 100 dolara darovao je petočlanoj porodici Naumov iz Surdulice, kojoj su takođe najavili novu pomoć zemljaci iz Nemačke.

I za našeg štićenika, nekadašnjeg pastira Srbu Stankovića iz Kozjeg Dola, svoj prilog od 200 dolara uputio je Zoki Stojčinović iz Sidneja. Mnogi od vaših priloga već su stigli na željene adrese. Hvala!

POZIV DONATORIMA
Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

Vesti-online.com