krupa-omarskaU prijateljskom susretu sa prvoligašem Republike Srpske, ekipom FK Krupa, drugoligaš FK Omarska je doživio težak poraz izgubivši čak 8:0 (4:0).

Na meču igranom u Krupi na Vrbasu, domaćin je pokazao da je u ovom trenutku kvalitetniji sastav pa je slavio ubjedljiv trijumf.

Nakon poraza od Slobode Novi Grad i remija sa Slobodom iz Mrkonjić Grada, ekipa Milenka Vulete za protivnika je imala sastav Krupe, koji je jedan od glavnih kandidata za titulu prvaka Republike Srpske i plasman u Premijer ligu BiH.

Izabranici trenera Slobodana Starčevića su pokazali da njihova ubjedljiva pobjeda protiv Karanovca i remi sa rudar-Prijedorom, uz bolju igru, nisu plod slučajnosti.

Dvostruki strijelci za domaće bili su Marko Mazalica, Nikola Dujaković i Miljan Ljubenović, a gol protivnika pogađali su i Slobodan Milanović te Draško Lolić.

Za Omarsku su nastupili: Inđić, Višić, Malešević, B.Romanić, Protić, Grahovac, Zdjelar, Da.Romanić, Panić, Jaćimović, Hrvaćanin, a još su igrali: Begović, De.Nišević, Milinković, Đ.Rosić, Pađan i Zgonjanin.

Omarščani malo opravdanje za težak poraz mogu tražiti u činjenici da su tek nedavno počeli pripreme, nedostajali su neki prvotimci dok njih nekoliko imaju lakše povrede.

Tekst – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – FK Omarska