avaz-saobracajka-golf-hitna pomoc (1)Četiri osobe su povrijeđene u sudaru Golfa i kola hitne pomoći koji se dogodio oko 17.40 sati na magistralnom putu Prijedor – Banjaluka, u neposrednoj blizini robne pijace.

Povrijeđeni su vozač golfa, vozač hitne, medicinska sestra i pacijentica koja je bila u vozilu hitne pomoći koje je išlo iz Omarske prema prijedorskoj bolnici.

Prema riječima svjedoka, do nesreće je došlu u trenutku kada je vozač golfa, a nezvanično saznajemo da je riječ o S.B. (31) iz Orlovaca kod Prijedora, s lokalnog izašao na magistarlni put.

– Na mjesto nesreće stigla su dva vozila hitne pomoći i odvezla povrijeđenu medicinsku sestru i vozača golfa. U međuvremenu su reanimirali pacijenticu koja je bila u stanju šoka i bez znakova svijesti, nakon čega su je odvezli prema bolnici – rekao je jedan od svjedoka.

Uviđaj o nesreći obavili su policijski službenici PS za bezbjednost saobraćaja iz Prijedora.

Dnevni avaz

avaz-saobracajka-golf-hitna pomoc (9) avaz-saobracajka-golf-hitna pomoc (2) avaz-saobracajka-golf-hitna pomoc (3) avaz-saobracajka-golf-hitna pomoc (4) avaz-saobracajka-golf-hitna pomoc (5) avaz-saobracajka-golf-hitna pomoc (6) avaz-saobracajka-golf-hitna pomoc (7) avaz-saobracajka-golf-hitna pomoc (8)