saobracajka-pecani-motorista poginuo (5)Motociklista Danijel Majkić /24/ iz Prijedora poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se večeras dogodila u prijedorskom naselju Pećani.

Portparol Okružnog tužilaštva Banjaluka Maja Đaković Vidović potvrdila je Srni da se u 18.44 časova u Ulici Meše Selimovića u Prijedoru dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je jedno lice poginulo.

“U ovoj saobraćajnoj nesreći učestvovao je motocikl `honda` i putničko vozilo `mercedes` kojim je upravljao Darko Đukanović /35/. Smrtno je stradao motociklista”, rekla je Vidovićeva.

Ona je dodala da su uviđaj na licu mjesta obavili dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka Sanja Tadić Stojisavljević i ovlaštena službena lica policijske Stanice za bezbjednost saobraćaja Prijedor.

Prema njenim riječima, tužilac je predložila preduzimanje svih potrebnih radnji i mjera radi utvrđivanja uzroka saobraćajne nesreće, te je naložena obdukcija tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Tekst – SRNA
Foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

saobracajka-pecani-motorista poginuo (4) saobracajka-pecani-motorista poginuo (2) saobracajka-pecani-motorista poginuo (3)