fondacija zajednicki put-dodjela diploma 2015Fondacija “Zajednički put” Prijedor je 25. jula 2015. godine sa početkom u 20 sati organizovala svečanu dodjelu diploma u prostorijama Omladinskog savjeta Prijedor za uspješne polaznike prvog ciklusa “Škole jezika 2015” kao i za treću generaciju mladih lidera u sklopu projekta “Škola liderstva 2015”.

Uz saradnju i podršku Omladinskog savjeta Prijedor realizovali smo prvi ciklus “Škole jezika” za oko 70 polaznika sa područja Prijedora iz njemačkog i engleskog jezika. Škola jezika 2015 je zvanično započela 16. marta ove godine a prvi ciklus je završen 23. jula 2015. godine.

Kursevi su organizovani za sve starosne grupe – članove naše organizacije: djecu, mlade i odrasle; i pokrivaju različite nivoe znanja u skladu s Evropskim niovima poznavanja stranih jezika (A1, A2; B1, B2; C1 i C2).

Kvalitetnu, zanimljivu, zabavnu i interaktivnu nastavu garantuju diplomirani profesori sa dugogodišnjim iskustvom i sve to uz vrlo niske troškove obuke! Naša Škola jezika inspirisana je željom da dragim sugrađanima omogućimo kvalitetno učenje stranih jezika uz niske troškove obuke.

U ponudi Škole stranih jezika II ciklusa su zastupljeni engleski, njemački, italijanski jezik i francuski jezik.

„Škola liderstva: III generacija mladih lidera Prijedora“ predstavlja tradicionalan projekat Fondacije koji se realizuje po treći put u kontinuitetu uz pokroviteljstvo Osnivača i predsjednice Fondacije Semire Hoffmann.

Posebna tema ovogodišnjeg projekta je bila omogućavanje mladim ljudima da uzmu aktivno učešće u kreiranju vlastite ekonomske samostalnosti usvajajući i razvijajući vještine bavljenja preduzetništvom u okviru Zaštitne radionice Prijedor koja je osnovana od strane Fondacije početkom 2015. godine.

Fondacija Zajednički put Prijedor