rudar prijedor-proljece 2015Vratili su u Rudar-Prijedoru trijumfom, poslije tri kola, nad Drinom HE od 1:0 samopouzdanje pred naredne okršaje u prvenstvu Prve lige Republike Srpske.

Veliko iskušenje očekuje ih na gostovanju ekipi Vlasenice, koju su jesenas teško, takođe „minimalcem“, igrajući tada u Omarskoj, porazili golom Siniše Radoje iz penala.

-Iako u meč u Vlasenicu ulazimo oslabljeni, samo nam je pobjeda u mislima. Cijenimo kvalitetni tim domaćina, koji je slavio na gostovanju gatačkoj Mladosti, gdje malo ko odnosi sva tri boda. Spremni smo da pružimo maksimum da osvojimo cijeli „plijen“ i tako i dalje ostanemo u trci za prvo mjesto – naglasio je štoper Rudar-Prijedora Nemanja Pekija.

Šef stručnog štaba „rudara sa Sane“ Zoran Bujić neće moći da računa na kažnjene Čedomira Ćuluma i Filipa Arežinu, zbog žutih kartona, kao ni na Dragana Ristića, jer je isključen na utakmici u Janji protiv Podrinja na samom njenom kraju i dobio dva meča pauze. Ipak, za očekivati je da će startna postava koju odabere ispuniti očekivanja.

Tekst i foto – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com