Na području Prijedora danas je planirano održavanje Međunarodne biciklističke trke „Beograd – Banja Luka 2023“.

Shodno tome, Policijska uprava Prijedor obavještava građane da će u cilju bezbjednosti svih učesnika sportske manifestacije biti na snazi obustava saobraćaja na putnim pravcima na području Prijedora.

MAPA obustave saobraćaja tokom trajanja biciklističke trke

Dana 21.04.2023. godine sukcesivna obustava saobraćaja biće na snazi u periodu od 14,00 do 16,00 časova na dionici magistralnog puta M1-108 Verići – Prijedor.

Takođe, dana 21.04.2023. godine obustava saobraćaja biće na snazi na području grada Prijedora po sljedećem rasporedu:
– potpuna obustava saobraćaja u periodu od 07,00 do 17,00 časova u ulicama Akademika Jovana Raškovića od raskrsnice sa ulicom Miloša Obrenovića do kružnog toka, dijelu ulice Miloša Obrenovića od raskrsnice sa ulicom Akademika Jovana Raškovića do ulice Zanatska i ulicom Zanatska do raskrsnice sa ulicom Nikole Pašića.
– privremena obustava saobraćaja u periodu od 14,30 do 17,00 časova u ulicama Akademika Jovana Raškovića, Nikole Pašića, Svetosavska, Uskočka, Miloša Obilića, Žarka Zgonjanina, Vojvode Putnika, preko nadvožnjaka u naselju Pećani do raskrsnice sa magistralnim putem M1-108 i dijelom Ulice 29. novembra do raskrsnice sa magistralnim putem M1-108 (kružni tok).

Policijska uprava Prijedor apeluje na sve učesnike u saobraćaju za strpljenje tokom održavanja biciklističke trke i da u navedenom periodu koriste alternativne pravce kako bi se izbjeglo stvaranje saobraćajnih gužvi na navedenim putnim pravcima.

PU Prijedor