Omladinski savjet Prijedor realizuje projekat „Svi za zdravlje, zdravlje za sve.

Projekat se odnosi na podršku zdravim stilovima života, te podsticanju fizičke aktivnosti kod djece i mladih, motivisanost djece i mladih da vode zdrav život i da provode više vremena na sportskim terenima kao i da budu sposobni da određuju svoj zdrav način ishrane i samostalnu pripremu iste.

Završni dio projekta je manifestacija pod nazivom „Vikend sporta“ će se održati 26.11 i 27.11 u periodu od 11:00 do 14:00 časova u sportskoj dvorani Mladost.

Očekuje vas bogat sportski program u okviru kojeg će se predstaviti svi sportski klubovi na teritoriji grada Prijedora, pri čemu će svi prisutni imati prilike da saznaju nešto više o sportu koji ih interesuje ali i o važnosti fizičkog i mentalnog zdravlja, te načinu poboljšanja i podsticanja njihove fizičke aktivnosti.

Na manifestaciji će učestvovati i predstavnici Omladinskog savjeta Prijedor koji realizuju projekat „Svi za zdravlje, zdravlje za sve.“

Projekat „Svi za zdravlje, zdravlje za sve“ finansira Evropska unija putem Razvojnog programa Ujedinjenih nacija (UNDP) uz podršku Gradske uprave Prijedor.