Veliko finale nagradne igre Banjalučke pivare pod nazivom “Nektar u ruke, za srećne trenutke” održano je u srijedu u programu uživo na kanalu RTRS.

Glavna nagrada, stan u centru Banjaluke, otišla je ruke Radivoja Trivičevića iz Priječana, dok je nagrada automobil “audi A3” otišao u ruke Olivera Zmijanjca iz Prijedora.

Iz Banjalučke pivare ne kriju oduševljenje odzivom na ovu nagradnu igru.

– Pristiglo nam je rekordnih 300.000 koverata i više od milion i 300.000 kodova, a glavne nagrade su stan u centru Banjaluke i “audi A3”. Svaki dan smo dijelili i karte za Nektar OK FEST, koji se održava na Tjentištu, stolove za stoni fudbal i vaučere za gorivo. Pored toga, svake sedmice je i jedan srećni dobitnik dobio LG TV, a „najvredniji“ učesnici koji su tokom juna, jula i avgusta skupili najviše kodova – dobili su ajfon 13 – poručili su iz Banjalučke pivare.

Podsjećamo da je za učešće u izvlačenju glavnih nagrada “Nektar u ruke, za srećne trenutke” bilo potrebno sakupiti 10 crvenih promo Nektar čepova sa boca ili crvenih promo Nektar otvarača limenki ili crvenih plastičnih čepova označenih za nagradnu igru. Nakon toga, čepove i/ili otvarače je bilo potrebno poslati zajedno sa ličnim podacima (ime, prezime, adresa i broj telefona ) na adresu: Banjalučka pivara d.o.o, Slatinska 8, 78000 Banjaluka sa naznakom “Za nagradnu igru – Nektar u ruke, za srećne trenutke”. Kada su u pitanju dnevne i sedmične nagrade, za učestvovanje je bilo potrebno pronaći jedinstven alfanumerički kod ispod promo čepova ili otvarača, označenih za nagradnu igru, i poslati putem SMS-a na broj 091 212 402 ili na Nektar Viber chat: https://chats.viber.com/blpivara.

Tokom trajanja nagradne igre, spisak dobitnika dnevnih i sedmičnih nagrada objavljivao se na sajtu: www.nektarpivo.com. Sve dodatne informacije o nagradnoj igri “Nektar u ruke, za srećne trenutke“ svi zainteresovani mogu pronaći na sajtu www.nektarpivo.com.