nocni klub hollywood (1)Posljednjih mjeseci mnogi Prijedorčani su se zapitali šta nas to očekuje u renoviranom prostoru nekadašnje robne kuće „Borac“ na Malom gradskom trgu.

Ovom prilikom donosimo Vam ekskluzivnu informaciju o tome.

Naime, na drugom spratu ovog objekta koji se nalazi na gradskom šetalištu, u mjesecu maju svoja vrata će otvoriti ekskluzivni Noćni klub „Hollywood“.

Kako ističu iz menadžmenta kluba, radi se o novom, elitnom i po mnogo čemu drugačijem noćnom klubu od svih onih koje su viđeni na području Prijedora.

-„Hollywood“ je mjesto u kojem će sigurnost i udobnost gostiju biti zaštitni znak, dok će ekskluzivnost postati ono po čemu će nas svako prepoznati. Bez riječi ćemo ostaviti i najzahtjevnije, što zbog usluge kojom će se malo koji klub u gradu moći pohvaliti, što zbog nastupa poznatih izvođača, DJ-eva, GO GO plesačica, što zbog dodatnih sadržaja i efekata koji će, sigurni smo, oduševiti sve posjetioce – navode iz Noćnog kluba „Hollywood“.

Ovaj klub će svečanim partyjem početi sa radom u maju, a nalazi se u strogom centru Prijedora, u ulici Kralja Petra Prvog Oslobodioca, na drugom spratu nekadašnje Robne kuće „Borac“.

„Hollywood“ se prostire na 340 metara kvadratnih, imaće VIP prostor, moćiće da primi do 500 gostiju, do njega će se dolaziti liftom, a iz kluba se pruža odličan pogled na centar Prijedora i šetališnu zonu.

Tekst – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – Noćni klub „Hollywood“ Prijedor
nocni klub hollywood (2) nocni klub hollywood (4) nocni klub hollywood (3)