Zamjenik gradonačelnika Prijedora Žarko Kovačević u četvrtak je organizovao tradicionalne novogodišnje prijeme u Gradskoj upravi koji su bili prilika da se sumiraju rezultati i sve što je postignuto u godini koja je na izmaku.

Kovačević je ugostio predsjednike savjeta mjesnih zajednica, predstavnike Udruženja penzionera, humanitarnih nevladinih organizacija te predstavnika medija.

Na jednom od prijema bili su i vaspitačica Biljana Pavlović koja je proglašena za najinovativnijeg vaspitača u BiH, Nedeljko Gavranović najbolji volonter za 2021.godinu u Republici Srpskoj te Milica Janković, Tara Crnčević i Marija Čavić koje su osvojile prvo mjesto na 20. Republičkom takmičenju iz poznavanja pokreta Crvenog krsta u pratnji njihovog instruktora Milice Zrnić i sekretara Crvenog krsta Zorana Veselinovića.

Među onima kojima je čestitao na uspješnoj promociji svog rodnog grada bio je i fudbaler Siniša Saničanin koji je prvotimac FK “Partizan” koji je na prijem došao sa članovima kluba navijača ovog beogradskog kluba.

“Danas smo u Gradskoj upravi imali nekoliko prijema za različite organizacije i zaslužne pojedince u gradu Prijedoru i još jednom se zahvaljujem svima na saradnji i nadam se da ćemo u slijedećoj godini svi sarađivati još bolje i još konkretnije i nadam se da ćemo svi uraditi sve da grad Prijedor izgleda bolje nego što je izgledao u ovoj godini”, izjavio je Kovačević novinarima nakon prijema.

Zamjenik Kovačević je čestitao svima Novu godinu i poželio svako dobro u životu i na ličnom i profesionalnom planu.

Pored njega, prijemima su prisustvovali i predsjednik Skupštine grada Mirsad Duratović i savjetnik gradonačelnika Lazar Gajić.

prijedorgrad.org