Pojedini Prijedorčani sumnjaju da je Dalibor Pavlović svoju potpisanu izjavu ostavke poslao u Centralnu izbornu komisiju (CIK) u Sarajevo i žele da organizuju skup podrške skandaloznom gradonačelniku.

Prema saznanjima Srpskainfo, Policijskoj upravi Prijedor dostavljena je prijava javnog skupa.

U njoj se traži odobrenje za skup građana koji žele da se u nedjelju okupe ispred zgrade Gradske uprave, jer su nezadovoljni zbog ostavke Pavlovića.

Sinoć je na Fejsbuku formirana grupa “Podrška Daliboru Pavloviću”, koja trenutno ima oko 460 članova.

Njeni članovi navode da imaju informaciju da gradonačelnik nije potpisao ostavku, već je samo podnio, iako su mediji prenijeli drugačije.

Zato i žele da podrže Pavlovića, s ciljem da ga spriječe da potpiše ostavku.

Iz Gradske uprave Prijedor nema nikakvih informacija za javnost o tome ko vodi Grad trenutno i šta slijedi nakon što je Pavlović saopštio da prihvata prijedlog predsjednika SNSD Milorada Dodika.

Inače, Dodik je tražio da mu Pavlović podnese ostavku juče do 12 sati.

Građani su očekivali i obraćanje Pavlovića ili nekoga iz njegovog Kabineta, ali sve informacije se i dalje kriju od javnosti.

Podsjećamo, Pavlović je juče obavjestio javnost da će se povinovati zahtjevu stranačkog šefa Milorada Dodika koji je tražio da podnese neopozivu ostavku na mjesto gradonačelnika.

Dodik je taj zahtjev uputio nakon skandaloznih fotografija koje su ovih dana procurile u javnost, a na kojima prvi čovjek Prijedora navodno pijan i predoziran tabletama leži u toaletu pored WC šolje.

Pored fotografija, pojavila se i navodna prepiska koju je Pavlović imao sa jednom ženskom osobom, a u kojoj je prijetio da će se ubiti.

srpskainfo.com