winner-profi box-njemacka (1)Članovi prijedorskog “Winera” sa treninzima i pripremama za novu sezonu počeli su krajem decembra prošle godine.

Prema riječima trenera Gordana Zorića, prvi dio priprema odrađen je u Bodi bilding klubu „300“ (nekadašnji BBK „Karađorđe“) u Prijedoru, gdje se radilo na fizičkoj pripremi boraca.

-U toku je drugi dio priprema koji se obavlja u Džudo sali “Željeznišar” Prijedor gdje trenutno radimo na tehničko-taktičkim pripremama boraca. U okviru treninga odradićemo i neke kontrolne mečeve u Novom Sadu i Kozarskoj Dubici – rekao je Zorić.

Prvi nastupi članova Fight club-a “Winner” trebali bi da budu narednog mjeseca u Njemačkoj (Adnan Žilić i Nikola Ivković), Švicarskoj (Nikola Ivković), Škotskoj (Adnan Žilić), Goraždu (Ivan Šakić, Dražan Janjanin, Edin Hajrić i Elmin Handanagić) i na WKU Svjetskom kupu u Varaždinu gdje će nastupiti brojna ekipa: Adnan Žilić, Nikola Ivković, Ivan Šakić, Dražan Janjanin, Slaviša Miodrag, Jovica Kokot, Elmin Handanagić, Edin Hajrić, Kristina Jeftenić, Dajana Bukva, Saša Obradović, Aleksandar Vuruna, Dejan Krneta, Dalibor Gligić, Dragana Kesić, Marinko Rodić i Željko Stegić.

-Pred nama su dugoročni ciljevi. Trenutno u klubu ima preko 50 članova, a nadamo se da će do kraja ove godine biti još toliko. Treba istaći da, zahvaljujući odličnoj saradnji sa menadžerom Mirkom Skokom, naši članovi imaju brojne nastupe na revijama borilačkih vještina, odnosno večerima boksa i kik boksa širom Evrope – potvrdio je Gordan Zorić.

On je dodao da je u toku upis novih članova svih uzrasta te je pozvao sve zainteresovane da postanu dio Fight Club-a “Winner” Prijedor.

Tekst i foto – Fight Club “Winner” Prijedor i Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com