U susretu 2. kola Druge lige Republike Srpske u futsalu-Grupa “Zapad”, ekipa Kluba malog fudbala “Prijedor” ostvarila je još jednu pobjedu.

Prijedorčani su na parketu dvorane “Mladost” u zanimljivom meču savladali ekipu KMF “Viktorija” iz Ribnika rezultatom 4:2 (2:0).

Ponovo je na tribinama bilo oko 300 posjetilaca koji su vidjeli kvalitetnu igru a domaći su ostvarili trijumf protiv kvalitetnog protivnika.

Meč je počeo oprezno sa obje strane, može se reći da su Prijedorčani imali duže loptu u svom posjedu dok su gosti propustili nekoliko izglednijih prilika kada se istakao golman Burić.

Čestim izmjenama trener Ivanović je držao visok ritam pa su pred kraj poluvremena stigli i golovi.

Najprije je u 18. minuti pogodio Nikola Radić, novi igrač u odnosu na prvi meč, a nedugo potom i kapiten Golić za lijepu prednost nakon prvog dijela igre.

Stefan Gavranović je odigrao još jedan odličan meč za KMF “Prijedor” a nagrada je stigla u vidu pogotka za 3:0 u 22. minuti.

Dva minuta kasnije gosti preko Kaurina smanjuju na 3:1 ali Miodragović u 26. minuti ponovo vraća na +3(4:1).

Iako su do kraja meča igrali maksimalno napadački, ekipa “Viktorije” je tek u posljednjoj minuti susreta zahvaljujući majstorskom golu Rabihića uspjela da stigne do konačnih 4:2.

Ljubitelji malog fudbala-futsala u našem gradu ponovo su mogli da uživaju u atraktivnim potezima, a na kraju susreta, kao i cijelim njegovim tokom, burnim aplauzima nagradili su domaće za pobjedu ali i gostujuće igrače za sve što su prikazali.

Prijedorčani u 3.kolu prvenstva prvi put igraju u gostima a u Banjaluci će odmjeriti snage sa ekipom “Sokratesa”.

KMF “Prijedor”: KMF “Viktorija” Ribnik 4:2 (2:0)

Prijedor
Dvorana “Mladost”
Gledalaca: 300
Sudije: Ilinčić/Torbica/Basrak
Strijelci: Radić u 18., Golić u 19., Gavranović u 22. i Miodragović u 26. za Prijedor, Kaurin u 24. i Rabihić u 40. minuti za Viktoriju

KMF Prijedor
Burić, Nišević, Golić, Došenović, Lukić, Garić, Jazić, Gavranović, Radić, Grahovac, Stojić, Miodragović

KMF Viktorija
Vračar, Kaurin, Nasup, Rabihić, Vunić, Dmitrović, Ostojić, Ćibić, Stanišić, Brkić

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com