Bokserski klub „Tim Janjanin“ iz Prijedora učestvovaće na Državnom prvenstvu Bosne i Hercegovine koje se održava u Sarajevu ovog vikenda.

-Nemanja Živković i Nedim Selimović su mladi momci koji će predstavljati naš klub i grad, što je za nas veliki uspjeh. To je dokaz da je boks opet oživio u gradu Prijedoru i ponosni smo što je “Tim Janjanin” dao svoj veliki doprinos tome. Momci su spremni za takmičenje i daće sve od sebe da se pokažu u pravom svjetlu – rekao nam je Dražan Janjanin, trener kluba.

Podsjetimo, on je sa braćom Slađanom i Milošem, takođe bokserima, početkom godine pokrenuo školu boksa u gradu na Sani a klub je počeo sa takmičenjem u Bokserskoj ligi Republike Srpske.

-Zahvalio bi se ljudima koji su pomogli da ovi mladi momci odu na prvenstvo jer su za sve potrebna finansijska sredstva, od troškova puta i smještaja, do kotizacije. To su Splav River, Black and White, Nikić d.o.o., Dragstor Jović, Adis Hergić i njegova firma SAM te veliki čovjek i prijatelj kluba Milan Tubin. Potrudićemo se da svojim ponašanjem i borbama opravdamo njihovo povjerenje – dodao je Janjanin.

Tekst – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – Dražan Janjanin