Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Prijedor kao i policijski službenici Centra javne bezbjednosti Prijedor nastavili su jutros potragu za maloljetnom djevojkom koja je u nedjelju oko 2:10 časova upala u rijeku Sanu sa splava.

Prema riječima komandira TVJ Prijedor Nebojše Miljuša, jedinica za spasavanje u vodi i pod vodom danas će, uz mnogo bolje vremenske uslove, nastaviti potragu za nestalom djevojkom.

-Planirano je da obiđemo rijeku Sanu kao što smo to radili i juče, ali ovaj put ćemo potragu proširiti i dalje od mosta kod Cikota u pravcu prema Novom Gradu. Dogovoreno je sa kolegama iz ove opštine da i oni krenu uzvodno ka Prijedoru kako bi nam pomogli. Takođe, pozivam sve ribare da obrate dodatnu pažnju na rijeku i ukoliko uoče nešto da to prijave policiji ili vatrogascima – rekao je Miljuš.

Iz CJB Prijedor je potvrđeno kako je uviđajem na splavu sa koga je nesretna djevojka upala u rijeku Sanu, utvrđeno da nema elementa krivičnog djela.

-Policijski službenici našeg centra aktivno su uključeni u potragu za maloljetnom osobom koja je nestala u rijeci nakon pada sa splava, prije svega na području uz obalu Sane – rekla je Zvezdana Alendarević, portparolka CJB Prijedor.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

Vezane vijesti:

MALOLJETNA PRIJEDORČANKA UPALA U SANU: POTRAGA I DALJE TRAJE

TRAJE POTRAGA ZA DJEVOJKOM KOJA JE UPALA U RIJEKU SANU – FOTO/VIDEO

DETALJI TRAGEDIJE U PRIJEDORU: KAKO JE DJEVOJKA UPALA U SANU? – FOTO/VIDEO