U toku je potraga za mladom Prijedorčankom koja je noćas upala u rijeku Sanu.

-Operativnom dežurstvu Centra javne bezbjednosti Prijedor, dana 05.03.2017. godine u 02:10 časova, prijavljeno je da je jedno maloljetno lice (1999), upalo u rijeku Sanu sa splava u Prijedoru te nije izronilo – potvrdila je Zvezdana Alendarević, portparolka CJB Prijedor.

Ona je dodala da policijski službenici ovog Centra intenzivno tragaju za licem, pretražuje se korito rijeke Sane, a angažovani su i ronioci Specijalne antiterorističke jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, pripadnici Republičke uprave civilne zaštite Republike Srpske, kao i pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Prijedor.

-Policijski službenici Centra javne bezbjednosti Prijedor preduzimaju sve mjere i radnje na utvrđivanju okolnosti nastanka prijavljenog događaja, a nakon završenog uviđaja, koji je u toku, biće poznato više detalja – rekla je Alendarevićeva.

Nezvanično saznajemo da je sedamnaestogodišnjakinja stajala pored ograde na splavu nakon čega je izgubila ravnotežu i upala u rijeku Sanu.

Potragu ometa i visok vodostaj.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

Vezane vijesti:

MALOLJETNA PRIJEDORČANKA UPALA U SANU: POTRAGA I DALJE TRAJE
http://www.prijedordanas.com/?p=75768