Obavještava se javnost da su u toku pripremne aktivnosti na prikupljanju prijedloga i sugestija za pojedinačna planska rješenja u sklopu obuhvata Regulacionog plana „Benkovac“ („Službeni glasnik Opštine Prijedor br. 10/16) a u skladu sa čl. 42 stav (2) Zakona o uređenju prostora i građenju („Sl. glasnik RS“ br. 40/13, 106/15 i 3/16).

Odluka o pristupanju izradi Plana i prikaz obuhvata Plana na orto-foto snimku izloženi su na javni uvid u Odjeljenju za prostorno uređenje- Oglasna tabla na II spratu zgrade Gradske uprave Grada Prijedora i internet stranici http://www.prijedorgrad.org/)

Pozivaju se svi vlasnici nekretnina, korisnici prostora i učesnici u njegovoj izgradnji i uređenju, svi nadležni organi, organizacije kao i organi uprave da uzmu učešća u izradi Plana dostavljanjem pismenih prijedloga i sugestija za planska rješenja na zemljištu ili objektima u njihovom vlasništvu.

Pravovremenim uključenjem u proces planiranja stvarate pretpostavke za uspješnu realizaciju vaših investicionih namjera i za uspješnu zaštitu i rješavanje potreba od javnog interesa.

PISMENI PRIJEDLOZI I SUGESTIJE DOSTAVLJAJU SE PUTEM PROTOKOLA ODJELJENJU ZA PROSTORNO UREĐENJE DO 28.02.2017.GOD.

Potrebne dodatne informacije u vezi sa navedenim aktivnostima mogu se dobiti u Odjeljenju za prostorno uređenje (kancelarije br. 53 i 48 II sprat zgrade Gradske uprave).

Odjeljenje za prostorno uređenje grada Prijedora