mrakovica kozarusaStartovalo je prvenstvo Četvrte lige Fudbalskog saveza područja Prijedor, a najviše pažnje privukao je gradski derbi, tačnije prijepodnevni „matine“, prvi meč prvog kola u prijedorskom naselju Gomjenica. Istoimeni klub je savladao sastav OFK Bereka 1975 sa 2:0.

U Donjim Orlovcima sastali su se klubovi koji su prošle sezone igrali Regionalnoj ligi Republike Srpske grupa Zapad, Kozara i Radnik Urije iz Prijedora, a domaćin je zasluženo slavio sa ubjedljivih 3:0.

Novajlija u ovom rangu takmičenja, Mrakovice iz Kozaruše, savladavši Slaven iz Dobrljina rezultatom 2:0 golovima Plemića, potvrdila je da ima ozbiljne namjere, a u Saničanima Sloga iz Rakelića, koja je slavila sa 1:0 protiv Bratstva iz Kozarca, da bi u ovom prvenstvu mogla da se bori za sam vrh tabele.

Najviše golova bilo je u Donjem Vodićevu. OFK Željezničar iz Ravnica „ugasio“ je Plamen, deklasiravši ga sa 5:1, a jedino je susret u Busnovima između Brzog i Knežopoljca iz Knežice završen najnepopularnijim rezultatom 0:0.

N.Đerić/A.Drakulić