Zahvaljujući donacije Crkveno-školske opštine Gračanica iz Vindzora u Kanadi, uspešno je sprovedena pomoć za dvanaestočlanu porodicu Marjanović iz Prijedora u vidu nabavke polovnog traktora IMT560 i priključnih mašina za traktor u ukupnoj vrednosti od 8.300 KM.

Porodicu čine otac Draško, majka Mira i njihovo desetoro dece: Dragana (23), Suzana (20), Marko (18), Željka (16), Jelena (15), Dragan (14), Željko (12), Predrag (9), Svetlana (6) i najmlađi Nenad (4).

Sa ovom donacijom porodica će biti u prilici da obezbedi dovoljno hrane za svoju decu ali i da dodatnim poslovima ostvari neophodne prihode za svakodnevni život.

Porodica Marjanović upućuje neizmernu zahvalnost donatorima iz kanadskog Vindzora i članovima Humanitarne organizacije Srbi za Srbe na obezbeđenoj prekopotrebnoj pomoći u vidu nabavke polovnog traktora i priključnih mašina kako bi njihova deca dobila mogućnost da imaju pristojne uslove za život i odrastanje.

Pozivamo donatore da PODRŽE rad naše organizacije sa donacijama kako bi pomoć stigla do drugih višedetnih porodica širom Balkana.

Srbizasrbe.net