prijedorgradorg-gornja-ravska-paketici-1Predstavnici Gradske uprave posjetili su pred kraj 2016. godine Gornju Ravsku, i tom prilikom uručili novogodišnje paketiće za 30 djece koja žive u ovom selu.

Poklone im je uručio Rade Aleksić, šef Odsjeka za mjesne zajednice grada Prijedora, koji je napomenuo da je ovo već treća godina kako se na ovaj način uljepšavaju praznici mališanima koji žive u jednom od najudaljenijih prijedorskih sela.

– Mislim da je vrlo dobro što Gradske uprava prepoznaje i sredine udaljene od grada, i to je dobar znak saradnje Gradske uprave i mjesne zajednice, kao i znak podrške djeci i omladini ovog sela – rekao je Aleksić.

Područno odjeljenje OŠ „Mladen Stojanović“, Ljubija, u ovom mjestu pohađa šestoro djece, a njihova učiteljica Tanja Rajilić izrazila je nadu da će i buduće generacije djece u ovom selu dobijati ove paketiće.

– I ovo malo nama jako puno znači. Djeca su se puno obradovala svemu ovome i drago mi je što su im i na ovaj način uljepšani predstojeći praznici – navela je Rajilićeva.

Tekst/video-RTV Prijedor
Foto – www.prijedorgrad.org

prijedorgradorg-gornja-ravska-paketici-2 prijedorgradorg-gornja-ravska-paketici-3 prijedorgradorg-gornja-ravska-paketici-4 prijedorgradorg-gornja-ravska-paketici-5