ognjen-jacimovic-1U Rudar-Prijedoru bez velikog psihološkog opterećenja iščekuju meč protiv Drine, jer su onim što su postigli ove jeseni već premašili sva očekivanja.

Na posljednjem gostovanju u Zvorniku u premijerligaškoj bh.konkurenciji poraženi su sa 1:4, a i u dva duela na svom terenu nisu uspjeli da savladaju ovog rivala kod kuće (proljetos je bilo 0:1, a u prvom ovosezonskom susretu igrali neriješeno 1:1), ali uspješnom serijom u posljednjih osam kola (pet pobjeda i tri remija) novi megdan iščekuju sa optimizmom.

Šef stručnog štaba Zlatko Jelisavac, uz ranije povrijeđene Slavena Kovljena i Aleksandra Majdanca, neće moći da računa samo na „vezistu“ Bojana Burazora, zbog tri žuta kartona.

-Drina ima kvalitetnu ekipu, što ne pokazuje njen trenutni plasman na tabeli Prve lige Republike Srpske. Samim tim da je našem protivniku ovo „posljednji voz“ da uhvati priključak za vodećim timovima, očekujemo veoma tešku utakmicu. Svjesni smo da je sigurno da će nas domaćin od početka napasti, želeći sva tri boda. Na nama je da pokušamo da budemo strpljivi i čekamu svoju šansu, jer, kao i u svim dosadašnjim utakmicama, igraćemo na pobjedu – rekao je Ognjen Jaćimović, prvi strijelac „rudara sa Sane“ sa do sada osam postignutih golova.

Tekst i foto arhiva – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

jacimovic-u-akciji rudar prijedor-drina-septembar-rezultat (1)