gfs-prijedor-selekcije-1Protekle nedjelje, 6.novembra na stadionu FK „Bratstva“ u Kozarcu odigrana je prijateljska utakmica selekcija Gradskog fudbalskog saveza Prijedor 2004. i 2006.godište sa odgovarajućim ekipama FK „Željezničar- Sport tim“ iz Banjaluke.

Starija selekcija je odigrala neriješeno bez golova dok su mlađi fudbaleri minimalno poraženi 1:2, a gol za ekipu GFS Prijedor je postigao Igor Radulović.

Večeras od 19:00 časova mladi Prijedorčani, pionirska selekcija (2002.godište), gostuju u Bjelovaru (Hrvatska) gdje će odigrati prijateljsku utakmicu sa vršnjacima iz NK „Bjelovar“.

Osim predsjednika GFS Prijedor Slaviše Kralja, ekspediciju čine sekretar Petar Krajišnik, selektor Draženko Vujičić i 18 igrača.

gfs-prijedor-selekcije-2U prostorijama GFS Prijedor u četvrtak 10.novembra od 13:00 časova će biti održana Konferencija klubova Omladinske lige grupa Sana kadeti/pioniri na kojoj će biti izvršena analiza jesenjeg dijela prvenstva.

Za subotu od 11:00 časova na stadionu FK „Kozara“ u Donjim Orlovcima biće odigrana prijateljska utakmica kadeta FK „Rudar-Prijedor“ Prijedor i selekcije GFS Prijedor 2000/2001 (ekipa koju će sačinjavaju igrači ostalih klubova sa područja grada Prijedor).

Priredio – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – GFS Prijedor