ognjen-davidovic-2Rudar-Prijedor je osvojio dragocjen bod u Gradišci u derbiju 8.kola, igrajući neriješeno u igru bez golova protiv Kozare.

Tako su se „rudari sa Sane“ našli uz rame lideru Prve lige Republike Srpske, banjalučkom Borcu i tom pozicijom izabranici šefa stručnog štaba Zlatka Jelisavca u potpunosti su u dosadašnjem toku takmičenja ispunili očekivanja svojih simpatizera.

-Kozara je igrala zatvorenu varijantu i imala namjeru da iz kontre postigne gol. Domaćin nas je time pomalo iznenadio. Imali smo u većini utakmica posjed lopte, ali nismo iskoristili svoje šanse. Bilo je dvije-tri poluprilike, gdje nismo dobro ispratili u prvom poluvremenu, dosta šuteva. Ipak, najidealnija situacija bila je desetak minuta prije kraja kada je Ognjen Jaćimović pogodio stativu – rekao je trener i najbliži saradnik Jelisavca, Saša Keranović.

ognjen-jacimovic-1Najvažnije je da je mladi igrački kadar Prijedorčana potvrdio kontinuitet dobrih partija ove jeseni.

Nije dozvolio da padne na psihološkom planu nakon dva uzastopna poraza, u borbama za bodove protiv Borca, kao i šesnaestini finala Kupa BiH u Doboju kod Kaknja, od Mladosti, gdje je, takođe, igrajući u nekompletnom sastavu, potvrdio da ima kvalitet i velike mogućnosti.

Tekst i foto arhiva – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com