dns-tribina-ljeskare-1-Zakupljeno predizborno oglašavanje-

Kandidat Demokratskog narodnog saveza za gradonačelnika Prijedora Milenko Đaković rekao je da DNS sigurno korača prema izbornoj pobjedi na lokalnim izborima 2. oktobra i kao stranka i na listi za gradonačelnika.

“To je stranka koja je stasala sa svojim narodom, koja radi sa svojim narodom i mi očekujemo da ćemo odnijeti pobjedu na svim nivoima da možemo da nastavimo razvijati grad na njegovom proevropskom putu napretka”, istakao je Đaković na predizbornom skupu u LJeskarama kod Prijedora.

On je dodao da je lokalna vlast na čelu sa DNS-om uradila dosta u LJeskarama da bi bio poboljšan kvalitet života mještana.

dns-tribina-ljeskare-2“Uredili smo društveni dom, asfaltirali nekoliko putnih pravaca, poboljšali vodosnabdijevanje tako da mještani LJeskara mogu da budu zadovoljni infrastrukturom u selu. Uredili smo deponiju Kurevo i ona sada ne ispušta vodu kao ranije”, rekao je Đaković.

Kandidat DNS-a za odbornika u Skupštini grada Dragana Kordić rekla je da će se, ukoliko bude izabrana, zalagati za unapređenje poljoprivrede i poljoprivrednih gazdinstava što može da dorprinose jačanju lokalne zajednice i cjelokupnog društva.

Prisutnima su se obratili i Duško Ivić, nosilac liste DNS-a za Skupštinu grada Prijedora kao i kandidati sa liste Zpran Jeftić i Ratko Karanović.

Mještani LJeskara su kao i prisutni na svim dosadašnjim predizbornim skupovima DNS-a mogli da pogledaju film o 12 godina vlasti DNS-a u Prijedoru.

DNS Prijedor

dns-tribina-ljeskare-3 dns-tribina-ljeskare-4 dns-tribina-ljeskare-5 dns-tribina-ljeskare-6 dns-tribina-ljeskare-7 dns-tribina-ljeskare-8 dns-tribina-ljeskare-9 dns-tribina-ljeskare-10 dns-tribina-ljeskare-11 dns-tribina-ljeskare-12 dns-tribina-ljeskare-13 dns-tribina-ljeskare-14