dns-tribina-ostra-luka-1-Zakupljeno predizborno oglašavanje-

Predsjednik Demokratskog narodnog saveza Marko Pavić izjavio je u Oštroj Luci da je cilj DNS-a da ova opština u narednom četvorogodišnjem mandatu izađe iz kategorije izrazito nerazvijenih.

“Oštru Luku muče problemi, kao i na drugim mjestima u pograničnim opštinama, ali novim konceptom koji DNS ima, a to je koncept regionalnog razvoja, ova i drugih pet opština prijedorske regije napravile bi takav koncept od kojeg će svaka opština imati koristi i gdje će svi građani kroz razne projekte i programe dobiti ono što zaslužuju”, rekao je Pavić novinarima.

Kandidat DNS-a za načelnika opštine Oštra Luka Dragan Stanar poručio je građanima da će DNS, kao i do sada, planirati i realizovati samo ono što je realno.

“Poljoprivreda, koja je definisana strategijom razvoja opštine kao osnovni pravac, biće i ubuduće fokus našeg djelovanja i očekujem da ćemo u naredne četiri godine sredstva koja izdvajamo za poljoprivredu udvsotručiti”, dodao je Stanar, koji je aktuelni načelnik opštine Oštra Luka.

Nosilac liste kandidata DNS-a za odbornike Skupštine opštine Oštra Luka Stojan Grujčić rekao je da je DNS u ovoj opštini otvorio stranačke prostorije i da je cilj stranke šest od ukupno 15 mandata u lokalnom parlamentu.

DNS

dns-tribina-ostra-luka-2 dns-tribina-ostra-luka-3 dns-tribina-ostra-luka-4 dns-tribina-ostra-luka-5 dns-tribina-ostra-luka-6 dns-tribina-ostra-luka-7 dns-tribina-ostra-luka-8 dns-tribina-ostra-luka-9 dns-tribina-ostra-luka-10 dns-tribina-ostra-luka-11