raskovac-samoubistvo zbog bolesti (1)Radnici nove zelene pijace na Pećanima ostali su šokirani prizorom koji su jutros po dolasku na posao ugledali nedaleko od svojih radnih mjesta.

Naime, kako nam je potvrđeno iz Centra javne bezbjednosti Prijedor, lice sa inicijalima N.M. (1963) izvršilo je samoubistvo u kući koja se nalazi u ulici Žarka Zgonjanina.

S obzirom da je dežurni mrtvozornik konstatovao da na tijelu nije bilo nikakvih nasilnih tragova i da je smrt nastupila „vješanjem“, policijski službenici su ovaj događaj tako i okarakterisali.

Nezvanično saznajemo da se N.M. objesio kablom o terasu kuće u naselju Raškovac koju je nedavno iznajmio nakon povratka iz inostranstva.

Nepotvrđene informacije govore da je ovo lice bilo teško bolesno, pa se pretpostavlja da je to uzrok samoubistva.

Pošto se pomenuta terasa nalazi do nedavno otvorene zelene pijace, radnici koji su u ranim jutarnjim časovima došli na posao, bili su zatečeni onim što su vidjeli.

-„Presjeo“ nam je ovaj dan. Još ne mogu iz glave da „izbrišem“ sliku nesretnog čovjeka kako visi sa terase. Bilo je i strašno i žalosno. I sad me obuzme jeza kada na to pomislim – rekla nam je oko podneva naša sugrađanka koja nije željela da se predstavi, a njen štand se nalazi nedaleko od mjesta gdje se samoubistvo dogodilo.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

raskovac-samoubistvo zbog bolesti (2) raskovac-samoubistvo zbog bolesti (3)