saobracajka-arhivaLice čiji su inicijali S.H. /35/ iz Sarajeva je upravljajući “fijatom stilo” sletjelo s puta na livadu pored nezavršene zaobilaznice u Kostajnici, a zatim polupalo pajserom sva stakla na vozilu i skinulo registarske tablice sa vozila, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Prijedor.

U vozilu su se u trenutku nezgode nalazili lice E.K. /22/ i jedno maloljetno lice.

“Policijski službenici su pronašli veću količinu alata koji se koristi prilikom izvršavanja krivičnih djela, a u neposrednoj blizini pronađene su odbačene registarske tablice za koje je utvrđeno da pripadaju drugom putničkom automobilu”, navodi se u saopštenju.

Kontrolom lica utvrđeno je da su lica S.H. i E.K. bila pod uticajm psihoaktivnih supstanci. Kod E.K. policija je pronašla i oduzela dva manja pakovanja spida, koja su prema navodima E.K, dobijena od S.H.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta, Okružnom tužilaštvu u Banjaluci protiv S.H. biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu omogućavanje uživanja droge i zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prouzrokovanja saobraćajne nezgode.

SRNA
Foto arhiva – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com