davor galfi (1)Rukometni klub Prijedor će u novu sezonu ući sa znatno izmenjenim igračkim kadrom.

Redove Prijedora su napustili golman Arman Beširević i bek Goran Daničić, koji su prešli u Borac, Mladen Blagojević je prešao u Krajinu iz Catina, dok je klub napustio i Marko Stoisavljević. Dejan Unčanin je završio igračku karijeru i posvetio se trenerskom poslu.

U klubu su doveli tri nova igrača kako bi nadoknadili ove odlaske i imali kompletiran igrački kadar do starta priprema, tako da trener Saša Babić može da krene odmah sa uigravanjem.

– Nakon tri godine došlo je do određenog zasićenja kod igrača, pa je rastanak bio logičan i mi smo se odlučili na promene. Umesto rukometašaa koji su nas napustili ili završili karijeru doveli smo Davora Galfija iz Spartaka, koji igra na poziciji srednjeg i levog beka, te levog beka Savu Ražnatovića, bivšeg člana Mornara iz Bara. Tu je i desni bek Boris Lukajić koji je igrao ranije za Borac, a zatim je bio u Austriji. U razgovorima smo sa banjalučkim timom jer želimo da u svoje redove dovedemo Luku Telena, mladog rukometaša kojem bi sigurno bilo dobro da ima veću minutažu. Uprkos promenama, verujemo da ćemo i naredne sezone imati kvalitetan tim i da ćemo sa visokim ambicijama ući u prvenstvo Bosne i Hercegovine – rekao je predsednik kluba Aleksandar Miljuš.

davor galfi (2)U Prijedoru će naredne sezone moći da računaju i na svoje iskusne rukometaše, desnog beka Jovicu Radakovića i pivota Dejana Jankovića, koji rade i kao treneri u omladinskim kategorijama kluba.

Blic.rs
Foto – subotica.info