evergreen fest 2016Prijedorsko udruženje mladih ove godine po treći put obilježava sedmicu mladih od 8. do 14. avgusta.

Nakon uspješno organizovanih manifestacija 2014. i 2015. godine kroz koje je prošlo preko 7000 posjetilaca, ove godine su obogatili sadržaj, i samim tim napravili jednu od najvećih manifestacija u Prijedoru. Obilježavanje sedmice mladih je podijeljeno na tri aspekta odrastanja mladih ljudi (edukativno tematske radionice, sportski, i muzički dio).

EDUKATIVNO TEMATSKE RADIONICE

U sklopu edukativno tematskih radionica u Prijedoru će od 12 jula boraviti studenti volonteri iz oblasti marketinga izKine, Portugala, Indije i Grčke. Samim tim, ove godine edukativno tematske radionice biće orujentisane na dizajn i marketing. Svakog dana biće organizovane otvorene radionice za sve zaintresovane na kojima će naučiti šta je dizajn, šta je marketing i na koji način da izgrade svoju poziciju u svijetu gdje je dizajn i marketing, kao i vizuelni identitet firme i brenda, ono što garantuje uspjeh na tržištu. Uz radionice iz oblasti dizajna i marketinga, tu su i muzičke radionice, ritmičke sekcije, kao i dj workshop, gdje će svi polaznici imati priliku da nauče osnove od vrhunskih imena muzičke scene regiona.

SPORTSKI DIO

Sportski dio obilježavanja sedmice mladih već tradicionalno po treću godinu je rezervisan za Prijedorske Omladinske Igre. Prijedorske igre mladih, sastoje se iz takmičenja u odbojci na pijesku, basketu 3 na 3, malom fudbalu, rukometu. Takmičenja u spomenutim sportovima izvode se na otvorenom, na više terena u užem centru grada.

evergreen fest prijedorKULTURNO-MUZIČKI DIO

Muzički dio manifestacije nazvali smo NEKTAR EVERGREEN FEST. Festival se održava u jednom od najboljih koncertnih prostora u regionu, prijedorskoj Ljetnoj Bašti, u kojoj je kapacitet 2500 ljudi. Sam Line Up čine jedne od najboljih muzičkih grupa regiona Edo Maajka, Orthodox Celts, Eyesburn, Električni Orgazam, Kanda Kodža & Nebojša, Brkovi, Laka, Six Pack, Tatoo, Genetička Kontrola, Brutal Protest, Ničim Izazvan, MadRed i tri band-a preko konkursa sa čime smo pružili priliku i mladim neafirmisanim band-ovima da predstave svoj rad pred brojnom publikom.

Cijena ograničenih kompleta ulaznica u pretprodaji za tri dana iznosi 20 KM. U ponudi je i first minute ponuda paketa komplet ulaznica 4+1 po cijeni od 80 KM čiji broj je takođe ograničen. Cijena jednodnevne ulaznice je 10 KM.

ATV BL