rtvpd-dobro jutro komsija 3Ljubitelje potkozarskog humora obradovaće vijest da je počelo snimanje trećeg dijela televizijskog filma “Dobro jutro komšija”. Prethodna dva nastavka ovog filma, koja su rađena u koprodukciji IPC “Kozarski vjesnik” i BN televizije, naišli su na dobar prijem kod publike.

Već uigrana ekipa glumaca, koji su dobro upoznati sa svojim likovima, uz dodatak novih lica, čini da snimanje ide glatko, a atmosfera na setu je radna i pozitivna.

Priča “Dobro jutro komšija 3”, biće bazirana na odnosima između svekrve i snahe, te zeta i tašte. Cijelu priču i ovaj put je osmislio Pero Špadić, dok je rediteljska palica u rukama Mladena Marjanovića.

dobro jutro komsija 3-snimanje (1)Svoje uloge su ponovili, između ostalih, Aleksandar Stojković, Ivana Hrvaćanin, Željko Kasap, a među njima se našao i naturščik iz Cazina, Amir Škrgić.

Snimanje su pomogli Tvornica keksa „Mira“, „Nektar“ pivo, Tržni centar „Nikić“, „Arselor Mital“ Prijedor, Nacionalni park „Kozara“ i brojni drugi.

Ekipa filma se naročito zahvalila mještanima Gornjih Orlovaca, koji su se pokazali kao dobri domaćini, i koji su bili spremni priteći u pomoć kad god je to bilo potrebno. Premijera filma najavljena je na jesen, kada će publika moći da se nasmije novim dogodovštinama svojih omiljenih junaka.

RTV Prijedor

dobro jutro komsija 3-snimanje (2)