tlzp-halid muslimovic (2)Učešće Halida Muslimovića u emisiji “Tvoje lice zvuči poznato” je izazvalo oprečne komentare. S jedne strane su oni koji misle da on to ne odradi baš na nivou, odnosno ne toliko autentično, a s druge su oni koji kažu neka se on pojavio sve ostalo je nebitno.

Postoje i oni koji naprosto izmišljaju komentara pjevača koje on oponaša. Od toga nema ništa, kazao je on te dodao:

– Što se tiče mog učešća u emisiji naravno u prvom redu sam počastvovan, pa bio loš ili ne. Svakom se može desiti dan kada mu nešto ne ide od ruke. Meni je bitno da iza mene stoji bogata karijera od koje i danas grofovski živim i od koje sam obezbijedio sebe i svojoj porodici. Ovo je za mene tek kao izazov, a o visini mog sedmičnog honorara i respekta prema meni mnogi bi se ranili i ne znam već šta bi uradili – priča Halid.

Onaj ko ga, kaže, poznaje zna da on puno ne mari za te priče.

– Ja sam onaj koji radi svoj posao a koji se ne osvrće na te niske beznačajne udarce – dodao je on i uistinu ako ćemo iskreno, Muslimović iza sebe ima tako respektnu karijeru na kojoj mu trebaju mnogi da mu pozavide jer on je jedan od rijetkih koji je u predratnom periodu stajao rame uz rame sa Lepom Brenom.

Express magazin
Foto – Tvoje lice zvuči poznato

tlzp-halid muslimovic (1)