cjbpd-dan policije rs-prijemi (1)Povodom Dana policije, načelnik Centra javne bezbjednosti Prijedor je danas organizovao dva odvojena prijema za penzionisane pripadnike Centra javne bezbjednosti Prijedor, i delegaciju Mjesnog i regionalnog koordinacionog odbora boračke organizacije CJB Prijedor, delegaciju Boračke organizacije grada Prijedora, porodice poginulih pripadnika, kao i delegaciju Udrženja ratnih vojnih invalida Prijedor.

U toku razgovora sa penzionisanim pripadnicima CJB Prijedor načelnik je naveo da će aktivni pripadnici Centra javne bezbjednosti Prijedor maksimalno izaći u susret u ostvarivanju njihovih prava.

Vođena je diskusija o aktuelnom načinu penzionisanja naših radnika, te o saradnji aktivnog sastava MUP-a RS i penzionisanih radnika.

cjbpd-dan policije rs-prijemi (2)U obraćanju delegaciji Mjesnog i regionalnog koordinacionog odbora CJB Prijedor, delegaciji Boračke organizacije grada Prijedora, porodicama poginulih pripadnika, i delegaciji Udrženja ratnih vojnih invalida Prijedor, Ivanić je kazao, da uvažava status naprijed navedenih kategorija, te da će CJB Prijedor i on lično maksimalno dati doprinos u ostvarivanju svih prava ovih kategorija, a koja su u nadležnosti CJB Prijedor.

Naveo je, da je u proteklom periodu izvršena rekonstrukcija zajedničkog Spomen obilježja za poginule pripadnike CJB Prijedor i CJB Banja Luka.

On je dodao, da MUP u sjedištu u saradnji sa CJB Prijedor maksimalno u skladu sa raspoloživim mogućnostima vrši zapošljavanje djece poginulih boraca.

Takođe, aktivno je vođen razgovor o aktivnostima Mjesnog i regionalnog koordinacionog odbora boračke organizacije CJB Prijedor, a koje se preduzimaju sa ciljem ostvarivanja boljeg statusa i većih prava boraca, članova porodica poginulih boraca i ratnih vojnih invalida.

CJB Prijedor