pfs pdPo prijavi predsjednika Područnog Fudbalskog saveza Prijedor Mile Mandića Disciplinska komisija ovog saveza pokrenula je postupak protiv potpredsjednika Miroslava Lazića zbog sakrivanja lopti za klubove ovog područja podignutih u Fudbalskom savezu BiH.

Na sjednici Disciplinske komisije donesena je odluka da pismenu izjavu da sam Lazić, ali i da se dopuni dokumentacija za ovaj slučaj jer je, po saznanjima predsjednika Mandića, potpredsjednik Saveza kojim predsjedava u Sarajevu naveo nekoliko klubova koji ne postoje, a osim toga podignute lopte u FS BiH nije prijavio nikome u PFS Prijedor.

Naredna sjednica Disciplinske komisije trebalo bi da se održi u toku ove sedmice, a na osnovu prijave podnesene od strane predsjednika Mandića postoji mogućnost da Lazić bude suspendovan sa svih funkcija u fudbalu u narednih nekoliko mjeseci.

Zanimljivo je da je u ovom području „uzavrela“ situacija jer je drugi potpredsjednik Vlado Liščinski nedavno podnio krivičnu i disciplinski prijavu protiv bivšeg predsjednika PFS Prijedor Stanka Vujkovića.

Sportlive