srna-novogodisnje priredbe (1)Osnovna škola “Branko Radičević” iz Petrova kod Prijedora poklonila je danas novogodišnje paketiće svim učenicima od prvog do petog razreda, rekla je direktor ove obrazovne ustanove Milosava Pranić.

“Ovo je manifestacija `Dan dječije radosti` i uz pomoć fabrike keksa `Mira` iz Prijedora i `Vitinke` iz Kozluka uspjeli smo obezbijediti novogodišnje paketiće za sve đake od prvog do petog razreda u centralnoj i u područnim školama, kao i djeci naših radnika”, rekla je Pranićeva novinarima u Prijedoru.

U centralnoj i dvije područne škole ima ukupno 121 đak od prvog do petog razreda, a prethodno su sva djeca koja idu u ove škole dobila i paketiće od Hrišćansko-humanitarnog udruženja “Hljeb života” Prijedor.

U prigodnom novogodišnjem programu učestvovali su učenici i nastavnici više različitih sekcija ove seoske škole, kao i glumci Pozorišta Prijedor koji su za mališane izveli predstavu o Crvenkapici i Zloćku.

I OŠ “Ćirilo i Metodije” iz Trnopolja kod Prijedora priredila je prigodan program za štićenike Doma za starija lica “San” u Gornjim Garevcima, a Dom je za sve učenike područnih odjeljenja ove škole obezbijedio novogodišnje paketiće.

“Ovim se nastavlja uspješno započeta saradnja između naše škole i staračkog doma”, rekao je direktor ove škole Zdravko Janković.

SRNA

srna-novogodisnje priredbe (2) srna-novogodisnje priredbe (3)